Wij ontwikkelen businessgames om jouw team en organisatie te verbeteren.

Businessgames kunnen mensen, teams en organisaties veranderen. Businessgames spelen zich voornamelijk af in het onbewuste deel van de hersenen waar gewoontes en gedrag kan worden gecreëerd.

Games for Vision

Games for Vision.

De why van jouw organisatie ontdekken? De visie en de why van de organisatie in de praktijk brengen? ‘Vision with action can change the world’ ~ Joel A. Barker.

Lego game met The Millennial Consult.

Games for Talent.

De mens is gigantisch getalenteerd maar wie bezit welke talenten? En hoe kunnen deze worden ingezet en gecombineerd in het team en de organisatie? ‘Talent wins games, but teamwork wins championships’ ~ Michael Jordan.

Games for Culture

Games for Culture.

De cultuur van het team of organisatie verbeteren? Nieuwe gewoontes ontwikkelen? Games for Culture isn’t just one aspect of the game, it is the game’ ~ Lou Gerstner.

Game Elementen.

Met diverse Game elementen maken wij jouw unieke game event. Hieronder volgt een greep uit de game elementen die we kunnen inzetten. Deze duren 10 tot 45 minuten en worden volledig ingericht rondom de specifieke organisatie- of teambehoefte.

Lego game met The Millennial Consult.

Lego Game.

In de LEGO game krijgen alle deelnemers één of twee unieke opdrachten. In een groep van vijf deelnemers moeten zij zonder te praten de opdracht uitvoeren. De non-verbale communicatie zegt veel over hun gedrag en persoonlijkheid.

Millennial bouwen een marshmallow toren

Marshmallow game.

De Marsmallow Challenge is een mondiale standaard. Teams van circa vijf man krijgen 20 spaghettistokjes, 1m touw, 1m tape en één marshmallow. Na precies 12 minuten wordt de hoogte van de Marshmallow gemeten.

Jonge deelnemers doen mee aan Entrepreneurscout een zelftest en peertest hoe ondernemend ze zijn

Entrepreneurscout.

Entrepreneurscout is een peer-review test. Deelnemers krijgen 14 meerkeuze vragen over ondernemerschap en lopen per vraag naar het vak met hun antwoord. Zo ziet de groep elkaars voorkeuren en leert men elkaar beter kennen.

De Best4Work game is een mega uitdaging voor team

Best4Work.

Best4work is een mega uitdaging. In 8 minuten wordt aan een groep van circa vijf deelnemers gevraagd om een zware business case op te lossen. Alle afdelingen zijn erbij betrokken: HR, IT, Marketing, Productie en de verkoopafdeling. Iedereen krijgt zijn taak. Als het team aan de gang gaat, blijkt het toch ergens anders om te gaan…

Gamestorming voor millennials

Gamestorming.

Onder grote tijdsdruk groeperen we groepen met dezelfde visie met een kaartspel, wat een missie formuleert. Met een talentkaartspel worden teamrollen bepaald. Na het invullen van de Value Canvas worden de strategieën gepitcht.

Het Antwoordwiel

Het Antwoordwiel.

Dit spel wordt aan het einde van een event gespeeld. Teams van 5 tot 10 personen zitten in een kring. Deelnemers krijgen vragen over gebeurtenissen eerder die avond. Ze schrijven het antwoord op en plaatsen het op het wiel. Eén iemand mag het wiel draaien om een goed antwoord te krijgen. Of niet.

Game Review

Het allerbelangrijkste in de ontwikkeling van een onderneming is de ondernemer. Als hij zichzelf kent, staat de weg tot groei wagenwijd open. Dat geldt uiteraard ook voor al die ondernemende millennials in het bedrijfsleven. De 24h Challenge is daar echt perfect voor.
Patrick van Gent
TEC Europe
Whello is klant bij The Millennial Consult
Haagse Hogeschool is klant bij The Millennial Consult
Oracle heeft een 24h Callenge van TEC Europe gehost
Mindelevator is klant bij The Millennial Consult
TEC Europe is partner van de Millennial Consult
The Millennial Consult is gehuisvest in De Comapgnie