Onze Games for Growth werkwijze brengt elk leerdoel in de praktijk.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, dat elk bedrijf bijzonder is en dat elke medewerker als individu behandeld moet worden. Zo gaan wij ook te werk. Er is één klant en dat ben jij.

Zo gaan we te werk

01.

Consult.

Een game-event wordt als maatwerk voor je in elkaar gezet. Het wordt opgebouwd uit minigames op basis van jouw trainingsdoelen. We geven advies over de opbouw en de te gebruiken game-tactieken. Als we weten wat de door jou gewenste resultaten zijn komen we met een gamevoorstel.

02.

Scan.

Voor we gaan gamen doen we een nulmeting. We testen op de eigenschappen waar we tijdens de game mee willen werken. Voor individuen gebruiken we een persoonlijkheidstest. Wij gebruiken Profile Dynamics, DiSC en de Vitality Scan. Voor de aantrekkelijkheid van bedrijven hebben we een eigen scan ontwikkeld. Deze testen zijn enorm waardevol, maar door ermee aan de slag te gaan in een GAME ontdek je pas echt wie je bent.

03.

GAME.

Onze games zijn binnen tien minuten ‘energie bommen’. Met enthousiasmerende spelleiding worden deelnemers meegenomen in een door ons gecontroleerde wereld. De normaal gesproken saaie persoonlijkheidstesten, wordt de inzet bij de minigames. We beperken tijd en ruimte met spelregels, spelers moeten daarbinnen (on)overwinnelijke opdrachten uitvoeren. Onder die druk vertoond een ieder zijn primaire gedrag. Dat gedrag is de basis van tussen evaluaties, voordat de volgende game weer begint.

04.

Plan.

Ja, leuk hoor zo’n game-event, maar wat nu?” Gedrag veranderd als je je ervan bewust bent. Helemaal als je collega’s hebben gezien, wat de basis is van dat gedrag. De Game eindigt dan ook met een individueel plan zodat iedereen de verandering door kan zetten in de praktijk. Games for Growth.

Game Review

“Met de millennialscan hadden ze een vlijmscherpe analyse gemaakt, die ze met een maatwerk game treffend hebben ingevuld. Ons groeibedrijf heeft vernieuwde energie”
Steven Neeteson
Whello
Oracle heeft een 24h Callenge van TEC Europe gehost
Haagse Hogeschool is klant bij The Millennial Consult
Mindelevator is klant bij The Millennial Consult
Whello is klant bij The Millennial Consult
The Millennial Consult is gehuisvest in De Comapgnie
TEC Europe is partner van de Millennial Consult